Selecteer een pagina

NIEUW IN SLENAKEN!

Green Balance Boutique is niet zomaar een sportschool, maar een sfeervolle exclusieve fitness studio met persoonlijke en resultaat gerichte begeleiding. Dit alles gecombineerd met de nieuwste (digitale) trainingstechnieken, voor doelgericht fitness in slechts 30 minuten. De boutique is ruim van opzet, ca 400m2 en is ingericht met de meest moderne fitnessapparatuur als Matrix, eGym, MX4 en eXtrafit. Na een volwaardige workout kun je rustig bijkomen in de gezellige loungeruimte onder het genot van een kopje koffie of thee.

Schrijf je hier in 

MATRIX

Gasten die plezierig en doelgericht willen bewegen hebben steeds meer behoefte aan kleinschaligheid, persoonlijkheid en gespecialiseerde work-outs. Bij de Green Balance Boutique vind je een breed assortiment aan toestellen voor elke doelgroep.

Je hebt de keuze uit diverse series met hoogwaardig en duurzaam design, waardoor je als gast kunt beschikken over eindeloos veel trainingsopties.

Matrix fitness is de partner die bij het concept van de Green Balance Boutique past. Ze blijven innoveren en zorgen ervoor dat bewegen steeds plezierig en effectief blijft.

KOM KIJKEN EN ZIE OF DEZE APPARATUUR BIJ JOU PAST!

EGYM   

UNIEK IN Slenaken, de EGYM in combinatie met eXtrafit mobiliteitstraining. EGYM staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. De perfecte oplossing voor mensen die fit en vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dan is de EGYM training ideaal!

WAT IS EGYM SLENAKEN?
[read more] EGYM is een circuit van krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Bij  de Green Balance Boutique staan acht volautomatische EGYM toestellen opgesteld. De trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht. Dit wordt samen met jouw persoonlijke gegevens automatisch bewaard op een persoonlijke polsband.
Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en  zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via het persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

WAAROM TRAINEN OP DE EGYM-CIRKEL?

Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en  jouw persoonlijke polsband.
Effectieve training, slechts 2 x 30 minuten per week.
Resultaat gericht trainen door optimale begeleiding.
Altijd en overal inzage in jouw trainingsresultaat.
Fit en vitaal in 30 minuten en uniek in Slenaken.
De EGYM wordt tevens gecombineerd met het eXtrafit concept.
Dit concept zorgt ervoor dat gewrichten en spieren weer soepel worden en onze flexibiliteit en lichaamshouding verbeterd wordt.     

PERSOONLIJKE TRAININGSSCHEMA’S

Jij bent uniek, dus moet jouw trainingsschema dat natuurlijk ook zijn. Met een persoonlijk trainingsschema behaal jij sneller jouw doelstelling door te kiezen uit één van onze 7 trainingen op maat.

Reha Fit;  lage spierbelasting voor mensen die helemaal niet getraind zijn of nog herstellende zijn van een blessure.        
Spieropbouw; hoge spierbelasting en lage bewegingssnelheid door de opbouw van de spieren.
Vetverbranding; hoge hartfrequentie en lange spierbelasting voor het verbranden van vet.
Algemene fitness; langzame toename van de intensiteit bij middellange belastingduur voor algemene fitheid.
Atletisch; hoge bewegingssnelheid en explosieve krachtontwikkeling voor een betere krachtsnelheid.
Bodyshaping; afwisseling tussen lange, minder intensieve oefeningen voor een strakker figuur.
Metabolic fit; speciaal gericht programma op verbetering van de gezondheid van onder andere type 2 diabetes patiënten.
Immunity Boost; speciaal gericht op het verhogen van jouw immuniteit en jezelf weerbaarder te maken tegen virusinfecties.

ERVAAR EGYM ZELF EN MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFWEEK!.[/read] 

Mx4   

MX4 small groepstraining

Alleen MX4 Small groepstraining combineert Matrix toestellen met een uniek kant- en klaar trainingsprogramma waar je direct mee aan de slag kunt. De MX4 Small groepstraining biedt de deelnemers in groepsverband meer inspiratie, meer beleving en meer resultaat. Dit alles door middel van een oneindige hoeveelheid aan work-outs, welke allemaal gebaseerd zijn op 4 pijlers, namelijk cardio, power, strength en endurance.

[read more]

SMALL GROEPSTRAINING VOOR IEDEREEN, IN ALLE SOORTEN EN MATEN.
De 4 pijlers die in iedere MX4 work-out terugkomen, cardio, power, strength en endurance, zorgen voor een complete trainingservaring.
Iedere work-out kan worden aangepast en is dus geschikt voor onze gasten met uiteenlopende fitnessniveaus.

POWER BY EXCLUSIVE MATRIX APPARATUUR
Onze MX4 Small groepstraining werkt met exclusieve Matrix apparatuur zoals de Connexus, S-Drive, S-Force en Roeier. Deze unieke toestellen kunnen in vrijwel iedere combinatie worden ingezet, waardoor de groepstraining steeds weer nieuw en inspirerend is. Wat uiteindelijk zorgt voor meer variatie, meer beleving en meer resultaat.

ERVAAR MX4 ZELF EN MELD JE AAN VOOR DE GRATIS PROEFWEEK![/read]

extrafit
MOBILITEITSTRAINING

EXTRAFIT- DE KRACHT VAN FLEXIBILITEIT
eXtrafit mobiliteitstraining en flexibiliteit is, net als kracht- en uithoudingsvermogen, een belangrijk onderdeel van onze fysieke fitheid. Doordat we het grootste deel van onze tijd zitten, neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten. eXtrafit is de oplossing.

[read more]

Het eXtrafit circuit bestaat uit 8 elementaire toestellen  met specifieke die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren en een verkeerde houding verhelpen.
eXtrafit maakt gewrichten en spieren weer soepel en verbeterd onze flexibiliteit en lichaamshouding.
Een eXtrafit training is eenvoudig, effectief en duurt niet langer dan 15 minuten.
Een eXtrafit training wordt voor nog beter resultaat gecombineerd met een krachttraining op de eGym-cirkel.

ERVAAR EXTRAFIT MOBILTEITSTRAINING EN MELD JE AAN![/read]

Contact

GREEN BALANCE BOUTIQUE
Heijenratherweg 4
6276 PC Slenaken
0031(0)6 33 939 939
wiebe@greenbalanceboutique.nl

 

Copyright © 2020 Green Balance Boutique, alle rechten voorbehouden.
Ontwerp, fotografie en hosten site – Compres Media System

   

Scroll Up